ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив львівського СІЗО проти свого начальника

|

Колектив офіцерів і прапорщиків Львівського слідчого ізолятора №19 звертається до Кабінету Міністрів України та до голови Державного департаменту України з питань виконання покарань В.Кощинця з проханням «покласти край корупції, хаосу та знущанню над громадянами», яке чинить начальник СІЗО, підполковник Василь Романишин.

Заяву, під якою поставили свої підписи 17 офіцерів – працівників слідчого ізолятора, представники СІЗО оприлюднили вчора, 15 червня, під час прес-конференції львівського адвоката Олега Дедика.

У своєму зверненні щодо дій В.Романишина, працівники СІЗО зазначають, що їх начальник «морально та фізично впливав на ув’язнених, примушуючи їх під час президентських виборів голосувати за кандидата Януковича».

«Ця особа принижує офіцерів та прапорщиків, постійно кидаючи у наш бік нецензурні вислови, а СІЗО називає «власною фермою» та запевняє, що робитиме усе, що забажає на своїй території. Людей, що тут працюють, він вважає за своїх рабів, матеріальну допомогу виплачує лише тим, хто є з ним у родинних зв’язках (при цьому офіцери, які є родичами начальника чи підтримують з ним особисті стосунки, виходять на службу коли їм заманеться, не маючи на це жодних оправдовуючих документів), «зрізає» відсотки та надбавки», – розповів один з офіцерів СІЗО.

Працівники СІЗО наголосили, що В.Романишин «може дозволити собі погрожувати фізичною розправою офіцерам і навіть вдарити їх у присутності ув’язнених». У зверненні офіцери слідчого ізолятора розповіли, що «усі перевірки у СІЗО обмежуються лише особистими розмовами, обідами та вечерями з керівництвом ізолятора», передає Західна інформаційна корпорація..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *