ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні професійного свята львівські журналісти визначили кращих футболістів

|

Футбольний турнір між засобами масової інформації, приурочений до Дня журналіста, відбувся у п’ятницю на спортмайданчику ринку „Південний”. Власне, турнір став своєрідним відкриттям нещодавно збудованого майданчика.

Шість команд змагалися за головний приз турніру. До фіналу вийшли складена з досвідчених журналістів „Преса-Гопак”, яка у своїй групі перемогла журналістів „Львівської газети” та „Спортивки”, а також команда газети „Експрес”. У вирішальній грі за вихід з групи „експресівці” звели унічию 3:3 матч з господарями майданчика – командою газети „Україна і час”, і пробились до фіналу завдяки кращій різниці м’ячів у переможній грі з журналістами Львівського телебачення.

Фінал між „Пресою-Гопак” та „Експресом” вийшов не менш напруженим. Знову нічия – 1:1. У серії пенальті пощастило „Експресу”, який і здобув головний приз турніру. У матчі за третє місце „Україна і час” здолала „Спортивку” – 5:2.

Вручаючи призи переможцям змагань, народний депутат України Петро Писарчук пообіцяв зробити турнір майстрів пера на „Південному” традиційним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *