ОСТАННІ НОВИНИ

НПК “Галичина” інвестує у виробництво понад 45 млн. гривень

|

Цьогоріч ВАТ “НПК Галичина” планує вкласти у розвиток підприємства 45,8 млн. гривень. У програмі розвитку на цей рік, затвердженій керівництвом нафтопереробного заводу, передбачено модернізацію обладнання атмосферно-вакуумної переробки нафти, переобладання обїектів зворотнього водопостачання, збільшення резервуарного парку для зберігання нафти і світлих нафтопродуктів, реконструкцію енергетичного господарства та будівництво газопроводу для автономного забезпечення заводу енергоносіями.

Упродовж літа заплановано провести капітальний ремонт технологічних установок, заміну каталізаторів на блоці гідроочистки та реакторного блоку установки каталітичного реформування бензину. З одного боку це довзолить збільшити вихід світлих нафтопродуктів на згаданій установці на 3%, а валові викиди шкідливих речовин зменшити до 13%.

Водночас, Фонд державного майна оголосив конкурс на відбір оцінювача ринкової вартості 25% “НПК Галичина”, які мають намір передати в статутний фондкомпанії “Укрнафта”.

У першому кварталі Дрогобицький НПЗ переробив 614 тисяіч тонн нафти. Його частка ринку складає 9%, повідомляє “Фінансовий портал”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *