ОСТАННІ НОВИНИ

У парку „Знесіння” з’явиться дитячий майданчик для неповносправних

|

Наступного тижня у парку „Знесіння” буде відкрито перший в Україні дитячий майданчик для реабілітації неповносправних та хворих на дитячий церебральний параліч, неврологічні та кардіологічні хвороби. Окрім цього, ця площадка передбачена для сумісного перебування здорових і хворих – повідомив завідувач Львівського міського центру здоров’я та медичної інформації Олександр Горинь.

Унікальність площадки полягає в тому, що подібної нема ні в Україні, ні в країнах СНД. „Єдине за що ми переживаємо – як вона витримає на міцність наших мешканців”, – наголосив Олександр Горинь.

Від стандартних дитячих майданчиків цей відрізнятиметься тим, що на ньому будуть розміщені спеціальні підвищення для людей, які переміщуються за допомогою візочка. Там також стоятимуть тренажери і спеціальні перекладини. Всі вони настільки регульовані, що на них зможуть займатися і хворі, і здорові діти.

Площадка розроблялася спільно з Асоціацією неповносправних та за участі реабілітологів львівських лікарень. Вартість площадки – 20 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *