ОСТАННІ НОВИНИ

Центр "Джерело" отримав подарунки від фонду «Сейбр-Світло» та українських музикантів

|

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» отримав сьогодні у подарунок від Всеукраїнського доброчинного фонду «Сейбр-Світло» 125 спеціалізованих англомовних книжок.

Директор навчально-реабілітаційного центру «Джерело» Мирослав Николаєв наголосив, що «Джерело» від 1993 року було зареєстроване як благодійна установа, яка досі провадить свої програми на користь дітей з церебральним паралічем та розумовими затримками. Ресурси Центру – пожертви спонсорів. За всі роки були різні форми пожертв: фінанси, будівельні допомоги тощо.

«Сьогодні ми отримали специфічну благодійну пожертву – книжки. Це спеціальна література, призначена для професійного настановлення для наших фахівців. Інший момент – дитяча література. Це цікаві і яскраві ілюстровані книжечки, спеціально адаптовані для неповносправних дітей. Ми дуже вдячні нашим спонсорам і зацікавлені у подальшій співпраці з ними», – сказав він.

Також “Джерело” отримало подарунки від провідних українських музикантів. Торік вокальна формація «Піккардійська Терція» виграла на шоу «Форт Буаяр» 26 тис. грн., за які діти-вихованці «Джерела» та їхні батьки поїдуть цього літа у Коблево на відпочинок.

Зі слів М.Николаєва, торік Руслана Лижичко також перерахувала одноразовий рахунок «Джерелу» – понад 43 тис. грн. Це гроші, які вона виграла на цьому ж шоу. «За ці кошти ми мали можливість купувати харчування для наших дітей протягом цілого року», – сказав він.

Західна інформаційна корпорація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *