ОСТАННІ НОВИНИ

Затриманого викрадача деревець, висаджених біля Скнилівської каплички, відпустили

|

„Одного з п’яти продавців зловили, а на другий день відпустили і він пішов знову торгувати на базар, як ні в чому не бувало” – так прокоментував для Гал-info ситуацію з викраденням козацьких ялівців з площі перед каплицею на честь трагічно загиблих на Скнилівському літовищі Голова Львіської міської громадської організації „Скнилівська трагедія” Стефан Козак.

„Обурення не має меж, щоб так зневажливо ставитись до пам’яті померлих, треба бути нелюдом” – виразив своє незадоволення „Гал-infо” Стефан Козак. Було вилучено 110 дерев, з яких тільки 38 запропонували забрати пану Стефану Козаку, де решта дерев не відомо. Були допущені порушення норм чинного законодавства, а саме неправильне оформлення акту вилучення: не було описано предмету вилучення. А в протоколі зазначено, що вилучили туї. За словами Стефана Козака: „це все робиться для того, щоб ми на судовому розгляді справи нічого не доказали.” Просунення справи на думку Стефана Козака не буде – „бо ще невідомо чи помінявся злочинний режим в у внутрішніх органах”.

30 травня „Гал-info” повідомило про те, що на Галицькому ринку було затримано продавця, який за твердженням Стефана Козака торгував ялівцями, які викрадено з площі перед каплицею на честь трагічно загиблих на Скнилівському літовищі. Це був третій випадок масового викрадення дерев, щодо якого Залізничним райвідділом внутрішніх справ відкрито кримінальну справу.

Каплиця Всіх Святих Українського народу збудована у 2003 році поруч із Скнилівським летовищем у пам’ять про загиблих під час авіашоу на летовищі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *