ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриється Кризовий центру соціально – психологічної допомоги

|

Завтра в 11 годині у готелі “Турист” у рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, відбудеться офіційне відкриття Кризового центру соціально – психологічної допомоги. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, мета діяльності центру – надання психологічної, соціально–педагогічної, інформаційної допомоги дітям, сім’ям, які перебувають у кризовій ситуації; здійснення соціально-реабілітаційних заходів щодо відновлення соціальних функцій, психологічного і фізичного стану осіб, які зазнали насильства або перебувають у кризовій ситуації.

Функціонування спеціалізованого формування “Кризовий центр соціально–психологічної допомоги” у формі кризового стаціонару дозволить надати термінову чи довготривалу соціально–психологічну допомогу, тимчасовий притулок і харчування, захистити права осіб, які потрапили у кризову ситуацію. Одночасно в Центрі протягом до 90 днів зможуть перебувати 15 дорослих осіб та 10 дітей. Під час перебування клієнтами будуть працювати соціальні працівники, психологи, психотерапевти, юристи, медичні працівники та надавати комплекс послуг необхідний для виведення із кризової ситуації.

Після відкриття Кризового Центру відбудеться Круглий стіл “Співпраця державних, громадських, релігійних організацій та благодійних фондів в процесі надання соціальних послуг”, в якому візьмуть участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, у функції яких входить вирішення соціальних проблем, представники громадських та релігійних організацій та фондів.

У відкритті візьмуть участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Пітко, перший заступник директора Державної соціальної служби В.Вовк, керівники структурних підрозділів ОДА, в функції яких входить вирішення соціальних проблем, представники громадських та релігійних організацій та фондів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *