ОСТАННІ НОВИНИ

„Інтер-дизайн” знайомить з сучасними меблями та інтер’єрами

|

V міжнародна спеціалізована виставка-салон „Інтер-дизайн XXI” відкрилася сьогодні в Палаці мистецтв. У роботі виставки беруть участь близько 70 виробничих і комерційних підприємств, архітектурних бюро та дизайн-студій.

Учасники виставки знайомлять з сучасними рішеннями оформлення інтер’єрів із використанням елементів декору, кераміки й скла, художніх й елітних меблів, систем декоративного освітлення, оздоблювальних матеріалів, досягнень у галузі ландшафтного проектування, фіто- та аквадизайну.

Своєрідним еталоном представлення мистецтва архітектурних та інтер’єрних розробок є презентація робіт переможців Всеукраїнського конкурсу «Інтер’Year-2004» на кращий реалізований інтер’єр та проектів переможців Всеукраїнського конкурсу індивідуальних будинків „Обери свій дім!”.

Більшу частину експозицій займають меблеві виробничі та торгові фірми. „Виставка засвідчила, що якість українських меблів невпинно зростає, причому в геометричній прогрессії” – зауважив один з організаторів виставки, директор фірми „Пурій-Дизайн” Роман Пурій. Він також відзначив, що якщо раніше учасники намагались розмістити зразки своєї продукції на величезних площах у 100-200 кв. метрів, то зараз стелажі займають 15-20 кв. метрів.

„Гігантоманія закінчилася, натомість прийшла справжня конкуренція. Тому фірми наманаються виставляти лише найкращу продукцію”.

Організатори виставки – ЗАТ „Кармен-Львів”, фірма „Пурій-Дизайн”, виставкове бюро „Експр Бізнес Сервіс” окремо запросили понад 1000 архітекторів, дизайнерів, керівників та провідних фахівців профільних вітчизняних наукових і виробничих підприємств, інтер’єрних салонів, спеціалізованих видань та ділових засобів масової інформації.

Виставка триватиме до 3 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *