ОСТАННІ НОВИНИ

ЛАЗ проводить сертифікацію своїх автобусів для продажу в Німеччині

|

ВАТ „ЛАЗ” проводить сертифікацію автобусів з низькою підлогою і автобусів для перевезення в аеропортах, щоб їх потім реалізовувати в Німеччині. Про це сьогодні журналістам розповів голова спостережної ради ВАТ „ЛАЗ” Ігор Чуркін.

За його словами, керівництво ЛАЗу сподівається, що впродовж двох місяців сертифікацію буде закінчено і завод продаватиме свої машини на території Німеччини.

Крім цього, аналогічну сертифікацію підприємство планує провести в Румунії, країнах колишньої Югославії, у Болгарії та в Угорщині. За словами І.Чуркіна, в кожній з цих країн сертифікація проводиться окремо.

Голова спостережної ради ВАТ „ЛАЗ” також повідомив, що на сьогодні продаж машин підприємства зріс за рахунок Росії. Однак й надалі він передбачає труднощі в реалізації українських авто на російських ринках. Оскільки з першого липня в дію вступають серйозні пільги для російських автобусовиробників. А тому автобуси, виготовлені в Росії, будуть на 30% дешевшими за „лазівські”.

Відтак Ігор Чуркін сподівається, що український уряд також поверне пільги, якими користувався ЛАЗ до березня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *