ОСТАННІ НОВИНИ

Після зустрічі з Буняком та Олійником селяни Грибович розлокували сміттєзвалище. До 15 червня

|

28 травня голова Львівської міської ради Любомир Буняк та голова Львівської ОДА Петро Олійник зустрілися з головою Жовківської РДА Михайлом Заболоцьким та головою Грибовицької сільської ради Ігорем Грицівим. Під час зустрічі було досягнуто домовленості про розблокування розміщеного на території села Львівського сміттєзвалища та поновлення роботи Львівського комунального підприємства «Збиранка» – до 15 червня, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба Львівської міської ради.

Також було прийнято рішення про створення комісії, яка проаналізує умови чотиристоронньої угоди «Про сміттєзвалище для міста Львова». Завтра керівництво міста планує затвердити склад комісії.

У зв’язку з ситуацією, яка склалася довкола міського сміттєзвалища, у Львові всі комунальні служби міста працювали у вихідні дні.

24 травня Грибовицька сільська рада вирішила з 26 травня призупинити діяльність на території села Львівського комунального підприємства «Збиранка», яке займається вивезенням та захороненням твердих побутових відходів на Львівському сміттєзвалищі – до усунення порушень екологічного і санітарного законодавства та затвердження на сесії Львівської ОДА екстрених заходів з виконання рішення Львівської ОДА від 2 листопада 2000 року «Про сміттєзвалище для міста Львова», у якому йдеться про припинення експлуатації сміттєзвалища до 1 січня 2006 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *