ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма та Тягнибок подискутували в „Львівській газеті”

|

Дебати поміж народними депутатами України, що представляють діаметрально різні політичні табори, – Олегом Тягнибоком та Ігорем Шурмою, відбулися сьогодні в редакції „Львівської газети”. Попри різницю у політичних поглядах та симпатіях, опоненти часто були близькими у своїх заявах, особливо у критиці дій нової влади в Україні.

Втім, Тягнибок, і Шурма по-різному бачать причини помилок чи зловживань нової владної команди. За версією лідера львівських есдеків, до влади прийшли „зрадники”, які не мають жодної ідеології, а хочуть лише присутності у владі. Як ілюстрацію, Шурма назвав прізвища колишніх членів СДПУ(о) Зінченка та Порошенка.

Лідер ВО „Свобода” наполягає, що основна проблема команди Ющенка у тому, що при владі залишилось багато представників кучмівського режиму. „На керівних кріслах і далі перебувають люди, яких виховали ви” – заявив Тягнибок, звертаючись до Шурми.

Окрім єдності у критиці влади, депутати потішили журналістів ще й єдністю смаків – на обох були майже ідентичні костюми від Вороніна.

Як повідомив модератор сьогоднішньої зустрічі Роман Онишкевич, редакція планує ще кілька цікавих дискусій: між Олексою Гудимою та Василем Склярським, між Петром Писарчуком та Юрієм Батюком, однак наразі ще не досягла згоди з боку потенційних учасників дебатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *