ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони більше не буде перейматися Скнилівською трагедією?

|

Міністр оборони України Анатолій Гриценко вважає, що єдиною проблемою із Скнилівською трагедією зараз є відшкодування родичам загиблих. Про це повідомляє «5 канал». “Єдина проблема – це грошові відшкодування людям, що втратили під час трагедії (у Скнилові під час авіа шоу – «proUA») близьких і родичів. А це вже питання компетенції Міністерств юстиції та праці і соціальної політики”, – сказав міністр оборони України.

Гриценко також сказав, що в Україні немає єдиного стандарту страхування життя людини. “Якщо загинув міліціонер, страхова сума складає 100 тисяч гривень, якщо солдат строкової служби – 7 тисяч 200 гривень. Абсолютно незрозуміло чому. Є ж такі самі проблеми і при відшкодуванні втрати життя шахтаря, інших категорій. Я вважаю, що це загальнодержавна справа забезпечити такий стандарт, і тоді не будуть виникати такі судові тяганини”, – сказав Гриценко.

Нагадаємо, катастрофа літака СУ-27 на Скнилівському летовищі під Львовом сталася 27 липня 2002 року під час авіашоу. Тоді загинули 77 чоловік. Потерпілими у цій справі визнали понад півтисячі осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *