ОСТАННІ НОВИНИ

Підлітки вимагали в Склярського 50 тисяч гривень

|

Учора ввечері у Франківський райвідділ міліції звернувся 52-річний С., який повідомив про те, що о 17 годині невідомі особи вимагали у нього 50 тисяч гривень. Як повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області, вимагачів затримано і їх притягують до відповідальності. Як виявилося вимагачами були 14 та 15-річні учні середньої школи.

Водночас, як поінформувало Західну інформаційну корпорацію джерело у правоохоронних органах, у Франківський райвідділ внутрішніх справ звернувся заступник міського голови Львова Василь Склярський, який повідомив про вимагання. Натомість в.о. начальника Франківського райвідділу внутрішніх справ Зеновій Драгомарецький, підтвердивши інформацію про затримання осіб, які займалися вимаганням грошей у Василя Склярського, наголосив на тому, що кількість вимагачів встановлюється. «Це були львів’яни», – акцентував З.Дрогомирецький, не підтвердивши інформації про вік затриманих.
Сконтактуватися безпосередньо з паном Склярським не вдалося, а в прес-службі Львівської міської ради повідомили, що не поінформовані про зазначений інцидент. Мобільний та службовий телефони Василя Склярського не відповідають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *