ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді НСНУ планує отримати більшість депутатських крісел

|

Під час виборів до Львівської міської ради Народний союз „Наша Україна” планує здобути більшість депутатських крісел з можливих дев’яноста – повідомив під час прес-конференції голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк. Він також зазначив, що наразі міському осередку є три кандидати на посаду мера Львова, проте прізвищ з етичних міркувань не називав.

„У партійному середовищі розглядається кілька нандидатур, але до того часу, поки люди самі не прийдуть і не скажуть, що вони хочуть кандидатувати на міського голову, мені не коректно називати прізвища. Є три кандидатури, є з кого вибирати, але мене серед цих кандидатів немає” – наголосив О. Мандюк.

Він також повідомив, що запропонував кандидата на посаду міського голови від партії визначати рейтинговим голосуванням під час зборів. Навіть враховучи те, що Президент може своїм рішенням визначати кандидатуру мера Львова, він має намір провести рейтингове голосування і показати його. Рейтингове голосування під час зборів О. Мандюк пропонує проводити також при затвердженні виборчого списку до органів місцевого самоврядування.
„Я свідомо запропоную рейтинг, щоби члени партії, які хочуть мати кар’єру в громадському житті чи на державному рівні, здобували авторитет в партійному осередку” – сказав Мандюк.

О. Мандюк наголосив, що вони мають намір напередодні виборів визначити пріоритетні проблеми міста і спільно з науковцями виробити концепцію по вирішенню цих проблем. У концепції, за його словами, буле визначено нагальні проблеми, які потрібно буде вирішити протягом чотирьох років депутатської каденції та стратегічні питання. Свої пропозиції, щодо вирішення проблем у місті Львові представники міського НСНУ мають намір обговорити з громадськістю вже восени цього року. Програма дій, за словами Мандюка, необхідна, аби вони знали, що матимуть робити після того, як прийдуть до влади. „Те, що так станеться, у нас немає сумнівів” – додав він.

До речі, як повідомив О. Мандюк, наразі НСНУ має 22 депутати у міській раді, створено партійну групу зі строго прийнятими положеннями про її діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *