ОСТАННІ НОВИНИ

Міська НСНУ пропонувала міській „Батьківщині” написати спільну заяву

|

Зважаючи на певні непорозуміння між обласним осередком „ Батьківщини” та керівництвом області, зокрема, з огляду на критику дій нової владної команди, голова міського осередку НСНУ запропонував голові ЛМО „Батьківщина” написати спільну заяву про те, що вони домагаються спільної мети і будуть співпрацювати. Наразі минуло три тижні, а відповіді він так і не було – повідомив під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк.

На його думку, причина певної критики та конфліктої ситуації, яка виникла між обласною „Батьківщиною” та керівництвом ЛОДА , криється в тому, що не було повністю враховано побажань „Батьківщини” під час розподілу посад. „Але це не є причиною, аби розривати стосунки” – наголосив О. Мандюк. Саме тому він і запропонував голові міського осередку „Батьківщини” Емілії Подляшецькій написати спільну заяву про те, що вони готові надалі співпрацювати.

„Я сподіваюся, що все налагодиться” – переконаний голова ЛМО НСНУ. Водночас, він вважає, що обласна влада допустилася помилок, але „не помиляється той, хто нічого не робить”. Одну із суттєвих помилок, на думку О. Мандюка, було допушено, коли кадри визначалися за квотним принципом, а не за професіоналізмом. „Проте позиція критики – це неправильна позиція” – вважає О. Мандюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *