ОСТАННІ НОВИНИ

Бориславські перевізники зійшли з дистанції

|

Бориславські перевізники «Карсан-автотранс» та «Транс-сервіс» відмовились здійснювати перевезення пасажирів у місті. Листи з відмовою було скеровано до Бориславської міської ради 13 травня. Днями виконком Бориславської міськради відмінив рішення від 24 лютого 2005 року №51 «Про призначення тимчасових перевізників на маршрутах загального користування у м. Бориславі», – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Дрогобицькому районі.

У коментарі кореспонденту ЗІКу власник МПП «Транспортник» Володимир Кузьбит, якому свого часу відмовили здійснювати перевезення Бориславом, заявив, що для нього таке рішення стало несподіванкою. Він уже кілька місяців відстоює у судах право здійснювати пасажирські перевезення у місті. В.Кузьбит наголосив, що «готовий повністю забезпечити перевезення маршрутами, які залишились без перевізників».

Щодо причин відмови перевізників від маршрутів В.Кузьбит припустив, що ці перевізники переоцінили власні можливості. «Про якість послуг свідчать численні скарги пасажирів та відсутність транспорту на одному з маршрутів», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *