ОСТАННІ НОВИНИ

Міський осередок НСНУ вже нараховує 282 особи

|

За місяць з дня створення в лави Львівської міської організації партії Народний союз „Наша Україна” вже прийняли 282 особи, створено раду партії, яка налічує 55 осіб та президію з дев’яти членів організації. Як повідомив під час зустрічі з журналістами голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк, переважна більшість – 70% членів партії – люди до сорока років. Водночас, він заперечив тезу про партію влади, зазначивши, що в міському осередку є лише 19 державних службовців.

Олег Мандюк повідомив, що члени міського осередку – переважно творчі працівники, педагоги, викладачі, наукові працівники, підприємці та директори підприємств. За місяць голова ЛМО помітив також тенденцію до переходу у їхню партію членів партійних осередікв УНП, КУНу, УРП та ПРП. „Більшість членів нашого партійного осередку – молоді люди, які до цього не були в жодній партії, але які були активні під час президентських виборів” – додав О. Мандюк. Відтак, орієнтуючись на молодь, ЛМО НСНУ має намір співпрацювати з „Пластом”, проводячи спільні заходи та спільні табори.

Голова міського осередку НСНУ не відкидає того, що у владну партію вступають і для кар’єрного росту, є такі члени вже і в їхньому осередку. Проте, О. Мандюк зазначає, що вони дуже прискіпливо ставляться до таких кандидатів у членство, зокрема, президія проводить співбесіду з усіма бажаючими нерідко і по 5-20 хвилин. Були, за його словим, навіть пропозиції від певних бізнесменів, які заради того, аби забезпечити собі місце у списку до органів місцевого самоврядування, готові були фінансувати організацію. „Я сказав їм, що вони можуть написати заяви, а ми їх розглянемо” – зазначив О. Мандюк.


Щодо розбудови районних осередків у Львові, то їх, за словами О. Мандюка, створюватимуть, вочевидь, аж восени – у вересні-жовтні. Спочатку, на його думку потрібно буде набрати критичну масу членів міської організації, а тоді вже можна буде створювати осередки у місті, але це будуть первинні осередки, які не матимуть самостійної юридичної сили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *