ОСТАННІ НОВИНИ

Володимир Яворівський може стати головою комітету ВРУ з питань свободи слова

|

Віце-прем’єр-міністр із питань гуманітарної політики Микола Томенко виступає за обрання депутата Ради Володимира Яворівського головою парламентського комітету з питань свободи слова та інформації. Про це він заявив в інтерв’ю журналістам у понеділок.

На думку Томенка, головою комітету має стати представник «Нашої України». Однак Томенко відзначив, що дотепер не може пройти голосування за призначення керівників комітетів у зв’язку з тим, що багато хто з колишніх керівників не поспішають відмовлятися від депутатських повноважень. «Я стурбований, що ця історія так довго триває», – сказав він. Томенко додав, що поки сумісники не складуть депутатські повноваження, голосування за призначення керівників комітетів пройти не може, тому що воно проводиться єдиним пакетом, повідомляє proUA.

Він сказав, що завдання журналістів сприяти якнайшвидшому додаванню повноважень колишніми керівниками комітетів. «…Переконливо попросити сумісників написати заяви, не чекаючи судів», – сказав він.

Володимир Яворівський обраний депутатом Верховної Ради України по мажоритарному округу, що включає Яворівський та Жовківський райони. Яворівський є членом комітету з питань свободи слова та інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *