ОСТАННІ НОВИНИ

Телефон довіри для студентів ЛНУ діятиме з 30 травня

|

Телефон довіри, за яким студенти зможуть повідомляти про проблеми, які в них виникали під час складання сесій, з 30 травня почне діяти у Львівському національному університеті імені Івана Франка, повідомила керівник ЦГЗ університету Леся Бартіш.

Номер цього телефону 2-964-100. Рішення про відкриття такої телефонної лінії було прийняте сьогодні на засіданні ректорату, і це зроблено для забезпечення прозорості складання сесій. Зараз громадські організації університету вирішують, у якому режимі працюватиме телефонна лінія.

Крім цього в університеті планують встановити спеціальну телефонну лінію для абітурієнтів, за якою вони зможуть повідомляти про всі проблеми, які в них виникали під час складання вступних іспитів.

Аналогічна „гаряча лінія” з 15 травня до 15 червня відкрита Міністерством освіти України. Її телефон 8-044-216-11-23. За цим телефоном можна повідомити про проблеми, які виникли під час набору учнів до 1 класу загальноосвітніх навчальних закладів, закінчення 2004-2005 навчального року, проведення державної підсумкової атестації, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *