ОСТАННІ НОВИНИ

Ціни на ринку м’яса стабілізувалися

|

За оперативними даними моніторингу роздрібних цін на м’ясо, який щоденно проводить державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області, ситуація на ринку м’яса протягом травня мала тенденцію до стабілізації.

Як повідомила начальник інспекції Наталія Фурдичка, з 10 до 20 травня на продовольчих ринках навіть відбулось зниження роздрібних цін на м’ясо яловичини 1 категорії (сортовий розруб з 17 гивеньдо 40 копійок до 17 гривень 20 копійок за кілолграм), свинини – з 21 гривні 27 копійок до 19 гривень 58 копійок за кілограм. Сало подешевшало до 10 гривень 65 копійок за кілограм.

Також спостерігалось незначне зниження цін на м’ясо птиці. Сьогодні воно коштує 11 гривень 95 копійок за кілограм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *