ОСТАННІ НОВИНИ

Випускні – без подарунків та спиртного?

|

Головне управління освіти і науки облдержадміністрації напрацювало рекомендації щодо організації і проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах області, повідомляє прес-служба Львівської обласної адміністрації.

Враховуючи лист Міністерства освіти і науки України та пропозиції органів управління освітою міст і районів області головне управління освіти і науки облдержадміністрації рекомендує проводити випускні вечори до 30 червня та дотримуватися державної атрибутки, як от винесення Державного Прапора України, виконання Державного Гімну України.

Крім того, представники управління осваіти ЛОДА пропонують проводити розмаїті нагородження переможців всіляких конксурсів, олімпіад та змагань. Водночас у категоричній формі забороняється збирати серед випускників кошти для подарунків батькам та влаштовувати урочистості із спритним у приміщеннях шкіл.

Персональну відповідальність за дотримання громадського порядку, поведінки та безпеку учасників заходів покладається на керівників місцевих органів управління освітою та навчальних закладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *