ОСТАННІ НОВИНИ

У Канаді засідає Постійний Синод УГКЦ

|

23-24 травня 2005 року, у Вінніпезі (Канада) відбувається засідання Постійного Синоду єпископів УГКЦ, повідомляє прес-центр Української греко-католицької церкви. Члени Постійного Синоду більшу частину часу присвятять одному основному питанню – підготовці Синоду Єпископів УГКЦ, який проходитиме у серпні цього року у Львові.

Візит членів Постійного Синоду до Канади розпочався у неділю, 22 травня, із Архієрейської Божественної Літургії в Катедральному соборі Святих Володимира і Ольги, яку у співслужінні з членами Постійного Синоду та єпископатом і духовенством Канадської митрополії УГКЦ відслужив Блаженніший Любомир (Гузар).

Сама подія стала нагодою для українського греко-католицького духовенства Канади себе віднайти та порушити питання спільних зацікавлень, адже засідання Синоду відбувається на американському континенті вперше. Тому на цей час з усіх п’яти єпархій Канади зберуться у Вінніпезі священики, монахи, монахині та семінаристи, щоб проаналізувати своє покликання, як церковна одиниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *