ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицька швейна фабрика перейшла у руки спільного підприємства

|

Цього тижня завершився процес купівлі акцій ВАТ «Дрогобицьке швейне підприємство «Зоря», який тривав з початку квітня цього року. Новим власником контрольного пакету – більше 60% СФ – акціонерного товариства стало українсько-польсько-італійське підприємство у формі ТзОВ «Лаура», яке зареєстроване у Львові, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Дрогобицькому районі.

За словами в.о. голови правління ВАТ «ДШП «Зоря» Олександра Черненка, новий інвестор зобов’язався виплатити 2 млн. грн. заборгованості із заробітної плати, серед яких обов’язкові платежі до бюджету та пенсійного фонду.

Інвестор уже провів ремонтні роботи одного з цехів підприємства, в якому наразі одна бригада працює, дві інших – адаптуються. О.Черненко зазначив, що таким чином буде забезпечено роботою всіх 220 працівників підприємства і невдовзі стоятиме питання щодо розширення виробництва та набір нових фахівців.

Також він додав, що керівництво «Лаури» декларує збереження та розвиток швейного виробництва у Дрогобичі.

ВАТ «Дрогобицьке швейне підприємство «Зоря» створене під час приватизації швейного об’єднання «Зоря» у 1994 році. У 1995 році було завершено процес приватизації. Близько 100% статутного фонду належало трудовому колективу та членам їхніх сімей. Тоді на підприємстві працювало 2 тисячі працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *