ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали “візового бізнесмена” біля Польського консульства

|

Учора біля приміщення Генерального консульства Польщі у Львові затримали непрацюючого і раніше судженого львів’янина за те, що він вимагав гроші за прискорене отримання візи, повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник обласного управління МВС у Львівській області Богдан Шкарада.

За його словами, зловмисник вимагав 80 доларів США і був затриманий на гарячому. Зараз порушено кримінальну справу за ознаками статті 369 Кримінального кодексу України – (Давання хабара). Богдан Шкарада також наголосив, що зараз працівники міліції встановлюють, хто іще входив до складу злочинної групи, яка займалася цим бізнесом під Генеральним консульством Польщі.

Раніше Генеральний консул Польщі у Львові Вєслав Осуховський заявляв, що представники української влади не вживають належних заходів у боротьбі “із мафією, яка займається нелегальним бізнесом під стінами консульства”. Пан генконсул також зазначив, що він ініціював зустріч із Б.Шкарадою і передав йому відоматеріали, де зафіксовані такі випадки. Він також зазначив, що найближичм часом систему роботи консульства у Львові буде змінено так, аби максимально скоротти черги під цією дипломатичною установою.

Генконсульство у Львові видає найбільше польских віз в Україні – щодня приблизно по тисячі віз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *