ОСТАННІ НОВИНИ

3,5 тисячі злочинів розкрили львівські правоохоронці за останні 4 місяці

|

3500 кримінальних злочинів та 1063 економічних злочинів протягом останніх чотирьох місяців, про це повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Богдан Шкарада під час сьогоднішньої прямої телефонної лінії в „Аргумент-газеті”.

Богдан Шкарада також повідомив про те, що протягом його перебування на посаді начальника УМВСУ у Львівській області з 33 скоєних в області вбивств, розкрито 31.

За словами Богдана Шкаради, правоохоронцям вдалось затримали групу злочинців, які вимагали гроші у перевізників на Приміському вокзалі, групу злочинців, які вимагали гроші у підприємців Привокзального ринку та катували їх, торговця зброєю, у якого вилучено велику кількість зброї.

„На днях затримана „група Довганика”, яка займалась крадіжками автомобілів і за гроші їх повертала”, — додав Богдан Шкарада.

„Заарештований замначальник ДПА у Львові Іваніцкій. Начальник податкової знаходиться у розшуку. Порушена кримінальна справа щодо попереднього керівництва УМВСУ у Львівській області”, — зазначив Богдан Шкарада, повідомляє “Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *