ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк вирішив звільнити редактора "Ратуші"

|

Міський голова Львова Любомир Буняк дав відповідь журналістам, чому сьогодні на сесії не було продовжено розгляд питання про роботу газети «Ратуша». «Звіту про роботу засобів масової інформації Львівської міської ради не відбулося з тих причин, що на цей час газетою «Ратуша» керує виконувач обов’язків Микола Савельєв, він не працював на посаді головного редактора, і я не бачу доцільності, щоб він подавав інформацію про роботу газети», – пояснив свою позицію Любомир Буняк, який учора під час колегії наполіг на виключенні цього питання із порядку денного пленарного засідання сесії.

Любомир Буняк також спростував інформацію про конфлікт між ним і в.о. редактора «Ратуші» Миколою Савельєвим. «Це недопустимо, який може бути конфлікт між виконуючим обов’язки редактора і міським головою. Це смішно. Конфлікт хтось роздмухує і найбільше це роблять засоби масової інформації. Роздмухують спеціально, аби був якийсь неспокій. Це не є добра тенденція для суспільства і для громади. Не треба шукати конфлікту», – зазначив Л.Буняк.

Попри те, що мер заперечує існування конфлікту, він сьогодні ж наголосив, що найближчим часом М.Савельєва, вочевидь, буде звільнено. «Найближчим часом його буде звільнено», – зазначив Л.Буняк. Він не повідомив, кому саме буде запропоновано обійняти посаду головного редактора «Ратуші», проте зазначив, що це стане відомо «найближчим часом», не пізніше, ніж за тиждень, точніше, до того часу, як сам міський голова буде звітувати на сесії про роботу виконавчих органів, повідомляє ЗІК.

Конфлікт виконуючого обов`язки редактора газети Львівської міської ради “Ратуша” Миколи Савельєва та міського голови Любомира Буняка триває від середини квітня, коли Савельєв заявив, що один з високопоставлених чиновників міськради (прізвище Буняка було названо пізніше) змушує його розмістити в газеті замовний матеріал наклепницького характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *