ОСТАННІ НОВИНИ

Дитячі майданчики депутати міськради затверджували у палких дискусіях

|

Половину сьогоднішнього робочого дня депутати Львівської міської ради провели у палких суперечках за схему розташування дитячих та спортивних майданчиків у Галицькому та Франківському районах Львова. Основною причиною протистоянь стали неузгодженості між управлінням архітектури міської ради та депутатськими комісіями, які протягом трьох тижнів працювали над цією ухвалою.

Головним чином депутатська комісія з молодіжної політики, спорту і туризму, яку очолює депутат Віталій Загайний, не погоджувалася з пропозицією управління архітектури щодо перенесення існуючих дитячих майданчиків по вулицях Балтійській, 21 та Глінки, 8, а також на розі вулиць Кривоноса-Княжа.

Найбільше з цього приводу обурився депутат міської ради Юрій Кардашевський. На його думку, якщо майданчики не затвердити, то незабаром ці земельні ділянки продаватимуть на аукціонах.

У відповідь на це заступник начальника управління архітектури та містобудування Роман Андрусишин пояснив, що майданчики не ліквідовуватимуть, їх лише перенесуть на іншу ділянку у межах того ж таки кварталу.

Таким чином міський голова Львова Любомир Буняк запропонував депутатам проголосувати лише за узгоджені майданчики (109), а спірні питання перенести на наступне пленарне засідання. Однак, пропозиція мера не знайшла підтримки серед народних обранців. У підсумку депутати пакетом затвердили майданчики, до яких не було зауважень, а потім абсолютною більшість голосів долучили до ухвали три спірні ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *