ОСТАННІ НОВИНИ

Кредит Банк (Україна) уклав 10-й кредитний договір з представником Бош Кар Сервіс в Україні

|

17 травня Акціонерне товариство “Кредит Банк (Україна)” уклало десятий кредитний договір з підприємством, що має статус представника Бош Кар Сервіс в Україні – ТОВ “Аверс – Центр” (м. Київ) для фінансування його діяльності.Основним координатором цього проекту є ТзОВ „Роберт Бош ЛТД” (м. Київ), яке безпосередньо розглядає пропозиції підприємства, пов’язані з наданням автомобільних послуг, визначає їхній рівень обслуговування, що повинен відповідати рівню Бош Авто Сервіс – повідомляє прес-центр АТ “Кредит Банк (Україна)”.

Довідка: Компанія Бош є потужним виробником автомобільних запчастин і агрегатів, а система Бош Авто Сервіс – найпотужнішою в світі мережею сервісних станцій, які засновані компанією в 1921 році. Підставою для підписання кредитного договору є договір між АТ “Кредит Банк (Україна)”, який виступає Банком-агентом з обслуговування кредитної лінії, та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку.


АТ “Кредит Банк (Україна)” – єдиний банк у Україні, який працює за такою програмою, що є важливим заходом, спрямованим на залучення коштів іноземного інвестора, сприянням розвитку мережі вітчизняних підприємств, які працюють за стандартами та вимогами проекту Бош Авто Сервіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *