ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти Інституту громадського лідерства приміряли президентське крісло

|

Днями в Інституті Громадського Лідерства (ІГЛ) відбулися президентські вибори. Їх проводили у віртуальній республіці острова Лідерос. Для цього було обрано кандидатів, членів ЦВК, політологів, незалежних медіа-оглядачів, призначено п’ять штабів, які пройшли реальний виборчий процес: від реєстрації кандидатів та складання передвиборчих програм до піар-технологій та жорсткої конкурентної боротьби – повідомляє Львівська міська громадська організація “Підкова”.

Особливо цікавими були програми двох кандидаток – Ірини Максимович (ЛМГО “Памолодь”) та Христини Гринів (Студентське Братство Львівщини), які до управління державою підійшли із властивою жіночою емоційністю та мрійливістю. Серед їхніх пропозицій зробити усіх багатими і щасливими, були і більш реальні – скасувати МВС, провести Олімпійські ігри. Але ідея створити потенційну утопію не викликала прихильності у так званого електорату. Конструктивнішими були пропозиції кандидатів у президенти від сильної половини людства. Кандидати: Станіслав Гордієнко (ЛОМГО “Асоціація молодих політологів”), Василь Матяшовський (міжнародна асоціація “AIESEC”) та Євген Роут (“Школа виховників”) вирішили адаптувати гучні гасла у реальні проекти. Під час віртуальних виборів можна було повчитися:: як працювати у команді, інформаційно “знищити” опонента, виїжджати на чужих недоліках та багато ще чому. Найкраще впоралася із завданням команда Василя Матяшовського, який і став президентом завдяки своїй конструктивній програмію.

Довідка: В ІГЛ протягом року навчається 48 лідерів з 27 громадських організацій, молодіжних осередків політичних партій та рухів. Програма навчання включає лекції, семінари та тренінги з основ громадянського суспільства, політичного аналізу, психології лідерства, етикету, риторики, PR, сучасних проблем економічної політики, НЛП, іміджології, конфліктології, комунікаційного менеджменту, місцевого самоврядування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *