ОСТАННІ НОВИНИ

Триває семінар «Книгознавство та книжковий бізнес: еволюція інтеграційних процесів у сучасному вимірі»

|

В Українській академії друкарства у Львові (УАД) сьогодні розпочав свою роботу триденний Всеукраїнський науково-практичний семінар «Книгознавство та книжковий бізнес: еволюція інтеграційних процесів у сучасному вимірі». Завідувач кафедри книгознавства та комерційної діяльності УАД, кандидат філологічних наук, доцент Ольга Антоник зазначила: «Проблеми у книжковій справі існують. Але наша робота протягом цього дня довела, що український читач теж є. В нього є певні смаки і потреби”.

“Для розвитку книжкової справи необхідно розвивати теорію книгознавства. Необхідно вивчати смаки читачів, застосовувати нові підходи до організації книготорговельної діяльності у ринковому середовищі» – вважає вона.

Під час «круглого столу» на тему «Фахова книготорговельна освіта: вітчизняні аспекти, зарубіжний досвід», який проходив у межах семінару обговорювалися теми підготовки кадрів для книготорговельної діяльності та літературні аспекти з підготовки фахівців з книжкової торгівлі.Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *