ОСТАННІ НОВИНИ

У Городоцькій спецшколі демонстрували бойові мистецтва та грали у мініфутбол

|

Учора у рамках акції “Діти – дітям” відбулася поїздка учасників щорічного Молодіжного фестивалю єдиноборств “Бойові мистецтва проти дитячої злочинності на наркоманії” у Городоцьку загальноосвітню школу соціальної реабілітації. Організаторами заходу стали служба у справах неповнолітніх Львівської облдержадміністрації, Львівська молодіжна асоціація кік-боксингу, спортивний клуб “Золотий лев”, дитячо-молодіжна громадська організація “Наше майбутнє” та ряд інших громадських структур – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Наймолодші учасники Фестивалю єдиноборств, який відбувся у Львові в День міста, презентували учням різні види бойових мистецтв. На прохання школярів гості зіграли із ними у мініфутбол. На згадку про участь у заході учні спецзакладу отримали кубки із символікою Фестивалю єдиноборств, а також подарунки від спонсорів.


.
“На нашу думку, – розповідає начальник служби у справах неповнолітніх ОДА Володимир Лис, – спорт, особливо, бойові мистецтва, є досить дієвим засобом у профілактиці негативних проявів у дитячому середовищі, а також – у справі повернення колишніх малолітніх злочинців до нормального суспільного життя. Тому, наша служба разом із спортивними клубами та іншими громадськими об’єднаннями зараз шукає нові, нестандартні шляхи вирішення проблем дитячої злочинності.”


Володимир Лис відзначив безкорисливу та дуже слушну допомогу спонсорів, без яких не можливо було б проводити дані заходи. За його словами, особливої вдячності заслуговує голова правління ВАТ “Прикарпатпромарматура” Володимир Кордунський, який регулярно допомагає і обіцяє й надалі допомагати службі у справах неповнолітніх ОДА.

Городоцька школа є спеціальним закладом, де у даний час навчається 46 дітей віком від 11 до 14 років, одночасно відбуваючи покарання за різноманітні злочини (у тому числі за важкі).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *