ОСТАННІ НОВИНИ

Книгу «Україна в її релігійних виявах» презентували вчора

|

Презентація монографії Анатолія Колодного «Україна в її релігійних виявах» відбулася вчора у Львівському музеї історії релігії.

Монографія «Україна в її релігійних виявах» містить дослідження з етнології, політології та історії релігії.

Частина опублікованого в книзі матеріалу уже публікувалася раніше, а деякі статі Анатолій Колодний написав спеціально для цього видання. Матеріали, що були написані раніше, автор максимально адаптував до сучасного релігійного життя України.

Крім цього в музеї історії релігії вчора підбили підсумки конкурсу «Музей очима молоді». У межах конкурсу протягом місяця студенти та школярі, які відвідували Львівський музей історії релігії, могли висловити свої враження про нього у письмовій чи образотворчій формі.

Таким чином дирекція музею хотіла з’ясувати усі позитиви та недоліки експозиції, а також зрозуміти, з якої причини молодь рідко відвідує музеї.

Усього до участі в конкурсі зголосилося приблизно 300 учасників. Вони писали твори та вірші, передавали в малюнках свої враження про музей історії релігії. Авторів кращих робіт нагородили призами. Окрім того, виставка робіт молоді експонується у Львівському музеї історії релігії, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *