ОСТАННІ НОВИНИ

Міністерська комісія вивчатиме скарги незрячих на свою адміністрацію

|

Комісія Міністерства праці та соціальної політики України від сьогоднішнього дня вивчатиме діяльність адміністрації Львівського учбово-виробничого об’єднання УТОС, — повідомили „Прес-Тайм” у Львівській обласній організації партії «Наша Україна».

Приїзд комісії зініційований Міністерством праці та соціальної політики України у відповідь на звернення народного депутата України Тараса Стецьківа. Тарас Стецьків, отримав звернення від групи львівських інвалідів по зору, у якому вони просили депутата особисто втрутитись і перевірити діяльність адміністрації Львівського УВО УТОС та просили допомоги у вирішенні їхніх проблем по суті. У склад комісії увійшов помічник народного депутата України Тараса Стецьківа, працівник його громадської приймальні, Андрій Гусак.

Спеціально створена комісія вивчатиме колективний лист мешканців гуртожитку Львівського учбово-виробничого об’єднання Українського товариства сліпих та проведе у Львові перевірку, за результатами якої дасть відповідь на питання щодо діяльності адміністрації Львівського УВО УТОС, розподілу коштів Фонду захисту інвалідів та покращення житлово-побутових умов мешканців гуртожитку.

Комісія працюватиме у Львові до 20 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *