ОСТАННІ НОВИНИ

Веселі та кмітливі змагались у Львові

|

Уперше в історії нашого міста за Кубок асоціації “КВК України” змагались у Львові. Протягом учорашнього дня в актовій залі Національного Університету “Львівська Політехніка” виступли професійні команди з Вінниці, Києва, Одеси, Броварів, Херсона, Полтави, Черкас та Львова.

Змагання відбувалося у два етапи. З 15 години змагалися “Ночной дозор” (Вінниця), (Київ), “Парадокс” (Бровари), “Ангели Чарлі” (Одеса), “Четвертий корпус” (Херсон). У першій грі помітно лідирували київський “НАУльот” та вінницький “Ночной дозор”, вони ж і показали львів’янам першокласну гру. У фінал вийшла київська команда, яка випередила гідних суперників з Вінниці лише на 1,2 бали.

Рівень команд, які змагалися у другій грі був значно нижчим. У підсумку у фінал вийшла львівська команда “Набла”, яка виперидила черкаські “Кактуси”, “ТУ-brothers” з Полтави та “Ето нє ми ” з Глухова.

Нагадаємо, тим, що ігри проходили у Львові, львівські поціновувачі КВК повинні дякувати команді “Набла” з Франкового університету, які перемогли в одній з ігор асоціації, а тому отримали право провести одну гру у своєму місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *