ОСТАННІ НОВИНИ

Проблеми неповнолітніх вирішуватимуть на конференції

|

Міжнародна науково-практична конференція „Проблеми посередництва та профілактики негативних явищ серед дітей та підлітків: аспекти міжнародної співпраці” розпочалася сьогодні у Центрі творчості дітей та юнацтва.

Конференція проводиться з ініціативи Університету прикладних наук міста Ерфурт (Німеччина), Львівської обласної держадміністрації, Львівської міської ради, Національного університету „Львівська політехніка”.

Цьогорічні учасники конференції – це працівники служб у справах неповнолітніх, центрів соціальних служб для молоді, керівники та фахівці загальноосвітніх навчальних закладів, лідери громадських організацій, психологи, лікарі, викладачі вищої школи, представники МВС та ЗМІ.
Головне завдання конференції – ефективна розбудова та реформування соціальної сфери України і зокрема Львівської області.

Делегація з Німеччини, яка є учасником конференції, з 12 до 21 травня 2005 року перебуватиме у Львові. Метою її перебування, крім участі в конференції, є обмін науково-практичним досвідом в галузі підготовки фахівців соціальної сфери з українськими колегами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *