ОСТАННІ НОВИНИ

Мегасвято веселих та кмітливих у Львові

|

Уперше в історії міста цієї неділі, 15 травня, у Львові відбудеться тур Кубка асоціації “КВН України”. Протягом цього дня в актовій залі Національного Університету “Львівська Політехніка” (1-ий навчальний корпус, вул. С.Бандери) виступлять команди з Вінниці, Києва, Одеси, Броварів, Херсона, Полтави, Черкас, Львова та інших міст.

Тим, що ігри проходитимуть у Львові, львівські поціновувачі КВК повинні дякувати команді “Набла” з Франкового університету, які перемогли в одній з ігор асоціації, а тому отримали право провести одну гру у своєму місті.

Протягом всієї історії Львів не бачив такої кількості професійник команд в одній грі, а точніше у двох іграх. Адже змагання проходитиме у два етапи. О 15 годині змагатимуться “Ночной дозор” (Вінниця), “НАУльот” (Київ), “Парадокс” (Бровари), “Ангели Чарлі” (Одеса), “Четвертий корпус” (Херсон), “Ураган” (НУ “ЛП”, Львів).

О 18 годині гратимуть “Набла” (Львів), “Кактуси” (Черкаси), “CD” (Житомир), “ТУ-brothers” (Полтава), “Ето нє ми ” (Глухів), “Плазма” (ЛНУ, Львів).

На першу гру квитки коштують 6 гривень, на другу – 8. Зараз їх можна придбати у профкомах політеху і ЛНУ ім.І. Франка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *