ОСТАННІ НОВИНИ

Польські консули говорили про зловживання у чергах під консулятом з начальником обласного УМВСУ

|

Учора відбулась перша робоча зустріч начальника управління, полковника міліції Богдана Шкаради та представників Генерального консульства Республіки Польща у Львові, консулів Рішарда Клема та Януша Яблонського. Особливу увагу сторони приділили питанню зловживань у чергах під приміщенням консульства Республіки Польща у Львові. Представники консульства передали Б. Шкараді ксерокопії статей з цієї проблеми надруковані 11 травня цього року у „Львівській газеті” та „Газеті виборчій” (Польща) – повідомляє прес-секретар начальника УМВС України у Львівській області Світлана Хитрова.

Робоча зустріч такого рівня відбулась вперше і ксерокопії газет, наразі, є єдиними матеріалами з питань махінацій з продажем місць у чергах до консульства наданих польською стороною керівництву УМВС України у Львівській області. Обидві сторони висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю у вирішенні усіх спільних питань, пов`язаних із правоохоронною діяльністю.


Окрім цього під час зустрічі обговорили проблеми, що виникли внаслідок невідповідності приміщення консульства Республіки Польща у Львові до виконання завдань пов`язаних з оформленням віз громадянам України. Представники генерального консульства Польщі висловили бажання найближчим часом зустрітись з головою Львівської ОДА Петром Олійником та міським головою Львова Любомиром Буняком, щоб обговорити це питання, оскільки польська сторона має намір розширити приміщення і у такий спосіб вирішити проблему із чергами, що існують з моменту запровадження візового режиму між нашими країнами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *