ОСТАННІ НОВИНИ

Кредит Банк (Україна) оголоcив тендер на впровадження CRM-системи

|

Керівництво АТ “Кредит банк (Україна)” прийняло рішення про впровадження в ьанку системи CRM, яка б відповідала критеріям сучасної банківської CRM-системи та реалізувала б стратегію розвитку Банку на найближчу перспективу. У зв’язку із цим, оголошено тендер із впровадження CRM-системи в АТ “Кредит Банк (Україна)”.

Згідно із вимогами до проектів-пропозицій для фірм-розробників CRM-систем, вони мають до 23 травня 2005 року подати – комерційну пропозицію щодо впровадження CRM-системи в АТ “Кредит Банк (Україна)” (обсяг не більше 10 сторінок друкованого тексту); повний опис функціональних можливостей пропонованої CRM-системи; презентацію або демо-версію (при наявності) пропонованого CRM-рішення; приклади вдалих впроваджень, листи-відгуки та листи-подяки від компаній та установ, які впровадили і активно використовують Ваші програмні рішення (CRM-систему).

Згідно із вимогами, пропонована CRM-система повинна відповідати основним функціональним, технічним вимогам, та вимогам до інформаційної безпеки банку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *