ОСТАННІ НОВИНИ

У Кракові відзначають Дні Львова

|

Від сьогодні і до 20 травня у польському місті Краків – Дні Львова. У програмі святкувань – концерти, виставки, вуличні вистави, різномантіні презентації.

У рамках Днів культури Львова у Кракові відбудеться презентація проекту „Львів в Алхімії”. Він реалізується спільно Мистецьким Об’єднанням „Дзиґа” та краківським клубом „Алхімія”, який є дуже популярним серед молоді. Інтер`єр та стиль “Алхімії” нагадує наші клуби „Лялька” та „Під Клепсидрою”.
Сьогодні там відбудеться відкриття проекту за участю Львівського театру пантоніми „Клітка”, інсталяції Влодка Кауфмана, Наталії Шиміної, Влодка Костирка, а також перфоменси та мультимедійні проекти. Під час акції безперервно працюватиме кіоск, який продаватиме українські CD, DVD, книжки та відео. Завтра в „Алхімії” запланована вистава театру „Клітка”- „Містерія ночі” та джазовий концерт ”.

Крім цього до 20 травня, заплановано два концерти ансамблю солістів камерного оркестру Львівської музичної академії ім. Миколи Лисенка. Вони відбудуться у краківському історичному музеї та у Краківській вищій школі ім. Фрича-Моджевського.

Пройде також презентація молодіжних організацій Львова. Дискусія між молодіжними лідерами Львова та Кракова.

Офіційно Дні Львова у Кракові розпочнуться сьогодні о 18 годині. Так звана інавгурація відбудеться за участі президента Кракова Яцка Майхровского та Міського голови Львова Любомира Буняка. Нагадаєм, 2005 рік є роком України у Польщі. Повідомляє „Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *