ОСТАННІ НОВИНИ

439 спортивних майданчиків відремонтували на Львівщині

|

439 об’єктів із запланованих 316 відремонтовано на Львівщині у рамках Всеукраїнського місячника з упорядкування спортивних майданчиків, – повідомив сьогодні на прес-конференції начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

Місячник тривав з 1 до 30 квітня. За словами Юрія Майбороди, участь в ремонті спортмайданчиків взяли 5 222 особи. Переважно – це вчителі фізичного виховання, учні, студенти, волонтери. На впорядкування цих майданчиків було витрачено 719,9 тисяч гривень. У цю суму, за інформацією Юрія Майбороди, входять бюджетні, позабюджетні та спонсорські кошти.

Оргкомітет акції провів спеціальний конкурс серед міст та районів Львівщини на впорядкування цих майданчиків. Серед міст переможцями стали Самбір, Моршин та Дрогобич, а серед районів – Стрийський, Жовківський та Сокальський.

Як взірець якісно виконаних робіт Юрій Майборода назвав футбольне поле спортивного клубу Стрийського аграрного коледжу та ДЮСШ «Старт» села Угерського Стрийського району.

У Львові планувалося відремонтувати 51 майданчик, проте відремонтовано лише 39. Цю ситуацію депутат Львівської міськради, директор ЛКП «Спорт-ресурс» Віталій Загайний пояснив тим, що впорядкування майданчиків у Львові проводиться не в межах Всеукраїнського місячника, а протягом цілого року. Уже зараз, за його словами, міський голова Львова Любомир Буняк підписав розпорядження, згідно з яким з міського бюджету виділять 300 тисяч гривень на впорядкування майданчиків, зокрема, й спортивних, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *