ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник Львівської митниці заперечує звинувачення Громадської ради

|

«Все, що входить у компетенцію Львівської митниці, ми виконуємо», – повідомив Західній інформаційній корпорації начальник Львівської митниці Зиновій Буричко, який спростував інформацію Громадської ради при Львівській митниці щодо ігнорування керівництвом митниці її пропозицій.

За словами З.Буричка, Громадська рада при Львівській митниці перебуває у полі зору і керівництва митниці, і керівників структурних підрозділів. «Останній лист, який я підписав голові Комітету підприємців Львівщини Тарасу Сосновському, датований 5 травня. На всі питання, з якими вони до нас звертаються, ми даємо відразу відповідь. Є питання, які в межах нашої компетенції, а є такі, які Львівська митниця не може вирішити, і вона їх скеровує за призначенням, зокрема, у Державну митну службу України. Якщо ж це питання, щодо яких потрібно вносити зміни у чинне законодавство, то ми їх подаємо на розгляд Ради імпортерів при Кабміні України», – зазначив З.Буричко.

«Представникам Громадської ради не сподобалося те, що ми наказом скасували «групу ризику» і встановили моніторинг за всіма специфічними товарами в режимі on-line. А звинувачувати мене у контрабанді – це, м’яко кажучи, неетично», – підсумував він.

Сьогодні Громадська рада при Львівській митниці оприлюднила заяву, в якій йдеться про її занепокоєння нехтуванням керівництвом митниці проблем, піднятих під час обговорень і засідань Ради. “Заяви керівника Львівської митниці Зеновія Буричка наштовхують на думку, що діяльність нашої Ради використовується як своєрідне прикриття, покликане “замалювати у відповідний колір” діяння чи, навпаки, бездіяльність вчорашніх “стражів контрабанди” на Львівській митниці. На жодну ініціативу ми не отримали жодної конкретної реакції, що доводить те, що на зміни в діяльності митних органів доведеться чекати ще дуже довго” – наголошується у заяві Громадської ради.

Керівництво Львівської митниці має намір наступного тижня провести чергову спільну нараду з представниками Громадської ради при Львівській митниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *