ОСТАННІ НОВИНИ

Музичний Форум „Патефон 2005” відкрили у Львові

|

Відкриття Першого Всеукраїнського Музичного Форуму „Патефон 2005” відбулося сьогодні о 12 годині у Палаці Мистецтв у Львові. На Форумі представлена аудіопродукція, відео та мультимедіа, музичні інструменти та сценічно-звукове обладнання від рекордингових компаній, музичних лейблів та представників сценічно-звукової індустрії.

Організатори цьогорічного Форуму зробили акцент саме на національній музичній індустрії.

Виставка триватиме три дні, протягом яких на її учасників чекають семінари на тему ліцензування, авторських прав, боротьби з піратством, а також інноваційних технологій професійного сценічно-звукового обладнання, презентації нових музичних релізів за участю виконавців. Крім цього щодня о 13 годині проходитимуть майстер-класи, які зокрема даватиме Енвер Ізмайлов.

Організаторами Форуму є Центральноєвропейський Об’єднаний Фонд, Центр Інформаційних Технологій ІТЕКС та Міжнародний Центр Культурних Ініціатив.

За словами одного з організаторів Форуму Івана Дуба, цьогорічна виставка є пробною, але, мабуть, стане щорічною. За його словами, учасники Форуму це розвідники, для яких були запропоновані пільгові умови участі, зокрема цьогорічна ціна виставкової площі приблизно втричі дешевша, ніж зазавичай. Це на думку пана Дуба, мало зацікавити до співпраці учасників Форуму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *