ОСТАННІ НОВИНИ

Головного тренера «Карпат» закидали яйцями

|

Учора після матчу 33-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги «Карпати» – «Динамо-2» фанати львівського клубу закидали яйцями головного тренера „Карпат” Юрія Дячука-Ставицького.

Коли тренер виходив зі службового входу стадіону «Україна», фанати жбурнули в нього кілька яєць. Жодне яйце в пана Дячука-Ставицького не влучило. Незважаючи на те, що його взяли під охорону міліціонери, тренер „Карпат” одразу пішов розмовляти з фанатами.

Уболівальники зазначили, що не мають до нього претензій стосовно результатів команди, а лише прагнуть кращого ставлення до себе. Вони звинуватили головного тренера в брутальних словах на їхню адресу, а також в тому, що їх кинули напризволяще під час виїзного матчу в Луганську. Не сподобалося фанатам й те, що в одному з коментарів ЗМІ Юрій Дячук-Ставицький назвав фанатів «Карпат» «зграєю алкоголіків».

Своєю чергою Юрій Дячук-Ставицький відкинув звинувачення в тому, що звертався брутальними словами до фанатів, а також зазначив, що не казав, що всі фанати «Карпат» – це зграя алкоголіків, хоча багато з них, за його словами, приходять на стадіон в нетверезому вигляді.

Зараз фанати футбольної команди вимагатимуть зустрічі з керівництвом клубу, на якій порушуватимуть питання про ліпше ставлення до уболівальників, в тому числі, й з боку правоохоронних органів, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Попри інцидент “Карпати” перемогли “Динамо” – 2:0 і разом із другим складом “Шахтаря” ділять 8-9 місця із 39 очками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *