ОСТАННІ НОВИНИ

Громадська рада при Львівській митниці занепокоєна бездіяльністю керівництва митниці

|

Громадська рада при Львівській митниці оприлюднила сьогодні заяву, в якій йдеться про її занепокоєння нехтуванням керівництвом митниці проблем, піднятих під час обговорень і засідань Ради. Подаємо текст заяви повністю:

Громадська рада при Львівській митниці занепокоєна тим станом речей, який склався сьогодні на митниці. Численні пропозиції керівництву митниці за результатами засідань Громадської ради, спрямовані на покращення діяльності митниці та обслуговування суб`єктів зовнішньо-економічної діяльності (ЗЕД) залишаються без уваги. Більше того, досі результати цієї роботи не отримали належного реагування

В зв`язку з цим, ми, члени Громадської ради при Львівській митниці заявляємо, що відчуваємо повне нехтування керівництвом митниці проблем, піднятих під час обговорень і засідань Ради.

Більше того, заяви керівника Львівської митниці Зеновія Буричка наштовхують на думку, що діяльність нашої Ради використовується як своєрідне прикриття, покликане “замалювати у відповідний колір” діяння чи, навпаки, бездіяльність вчорашніх “стражів контрабанди” на Львівській митниці. На жодну ініціативу ми не отримали жодної конкретної реакції, що доводить те, що на зміни в діяльності митних органів доведеться чекати ще дуже довго.

Однак ми не збираємося миритися з таким станом речей і докладемо максимум зусиль, щоб привернути увагу громадськості і керівництва митниці до необхідності змінювати порядок речей на митниці і повернути їх в напрямку законності та реальної уваги до існуючих проблем з метою їх вирішення.

Громадська рада при Львівській митниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *