ОСТАННІ НОВИНИ

НРУ хоче провести 50% своїх депутатів до ВРУ при блокуванні з НСНУ

|

Партія Народний Рух України хоче провести 50% своїх депутатів до ВРУ та рад місцевих рівнів при блокуванні з Народним Союзом Наша Україна, про це заявив голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор. сьогодні.

„Має бути паритет – 50 на 50”, ― сказав він і повідомив, що невдовзі НРУ має підписати чергову угоду з НСНУ, в якій буде зазначено конкретну співпрацю з НСНУ.

„У зв’язку з тим, що НРУ підписав угоду про співпрацю із НСНУ, зараз треба зробити ще декілька кроків, тобто підписати ще один документ, який би уже чітко визначав нашу спільну участь у виборчій кампанії. Зараз з цього приводу ідуть переговори і я сподіваюся, що найближчим часом ми вже вийдемо на конкретику. Тоді ми спільно з НСНУ розпочнемо роботу по всіх напрямках: підготовка до виборів ВРУ, підготовка до виборів міської ради, міського голови Львова, обласної ради і на рівні районів”, — сказав Ярослав Кендзьор.

Нагадаємо, що 2 квітня 2005 року було підписано угоду про основні засади співпраці між політичними партіями “Народний Союз Наша Україна” та Народним Рухом України. Угоду підписали голова ради НСНУ Роман Безсмертний та голова НРУ Борис Тарасюк.

В угоді зазначено, що НРУ та НСНУ є стратегічними політичними партнерами, головними завданнями яких є підтримка курсу президента Ющенка, сприяння реалізації його політичної та економічної програм, зокрема, через вплив на кадрову політику органів державної влади.

Угода має довгостроковий характер, а сторони угоди розглядають одна одну як пріоритетних партнерів в переговорах про форми участі у чергових парламентських та місцевих виборах, характер виборчої кампанії, зокрема, в питаннях створення виборчого блоку, повідомляє інформаційне агентство Прес-тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *