ОСТАННІ НОВИНИ

НСНУ розжилося на осередки у Дрогобичі та Бориславі

|

Установчі конференції Дрогобицької та Бориславської міських організацій партії „Народний Союз Наша Україна” відбулись минулої суботи, 7 травня. У Дрогобичі 68 зареєстрованих делегатів, зокрема, п’ятеро депутатів Дрогобицької міської ради, обрали головою міської організації Богдана Іванціва. Також було прийнято рішення про створення Ради Дрогобицької МО НСНУ у складі 21 чоловіка. До неї обрали 18 чоловік, ще 3 місця залишили вільними з огляду на майбутній розвиток партії.

На установчій конференції Бориславської міської організації НСНУ було зареєстровано 25 делегатів, серед них два депутати Бориславської міської ради та депутат Львівської обласної ради Любов Папка. Головою Бориславської МО НСНУ було обрано Зеновія Папку. Учасники конференції також обрали Раду організації. Членами Ради стали 11 чоловік. Ще 4 місця в Раді залишаються вакантними для майбутніх членів партії. У прийнятій резолюції Бориславська МО НСНУ визначила завдання на найближчий термін: створити первинний осередок НСНУ у смт. Східниця та увійти до координаційної ради національно-демократичних сил Борислава.

На наступну суботу, 14 травня 2005 р., заплановано проведення установчих конференцій Городоцької, Дрогобицької, Миколаївської, Самбірської, Старосамбірської районних організацій та Самбірської міської організації „Народного Союзу Наша Україна”, повідомив прес-секретар НСНУ у Львові
Арсен Данилюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *