ОСТАННІ НОВИНИ

Святкування Перемоги в Україні відбулося за сценарієм Москви - Тягнибок

|

Голова ВО «Свобода», народний депутат Олег Тягнибок засудив участь Віктора Ющенка у святкуванні 60-річчя Перемоги в Москві. Про це він заявив 9 травня у Самборі під час зустрічі з громадськістю. Натомість нардеп вважає, що В.Ющенко мав би брати приклад з президентів Литви, Естонії та Грузії, які заборонили відзначати цю дату, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Самбірському районі.

О.Тягнибок вважає, що своїми діями «влада топче справжніх героїв України і одночасно заграє з Москвою, до якої треба ставити вимоги про матеріальну компенсацію та покаяння». Також він зауважив, що нова влада напередодні 9 травня на телевізійних каналах відновила часи «радянщини» та сталінізму на чотирнадцятому році незалежності.

Нардеп наголосив, що він не проти радянських ветеранів, але категорично і однозначно за визнання УПА воюючою стороною у Другій світовій війні з відшкодуванням відповідних пільг із 1991 року. Також О.Тягнибок проти червоних прапорів у Києві та Львові. Він вважає, що святкування Дня Перемоги в Україні відбулося за сценарієм Москви і КПУ Симоненка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *