ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ презентуватимуть книгу відомого богослова Генрі Ноуена

|

Книгу відомого богослова, письменника та душпастиря спільноти „Лярш” отця Генрі Ноуена сьогодні о 16 годині презентуватимуть в Українському Католицькому Університеті. Книга під назвою „Адам: возлюблений Богом” вийшла друком у видавництві „Свічадо” – повідомив відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.

В основі сюжету – документальна, навіть деталізована розповідь про те, як молодий чоловік із особливими потребами Адам став духовним провідником священика. Автор порівнює місію Адама з місією Ісуса.

Своїми спогадами про отця Генрі Ноуена на вечорі-презентації поділяться його брат Лаурент Ноуен, ректор УКУ о. д-р Борис Ґудзяк, директор видавництва „Свічадо” Богдан Трояновський, члени спільноти „Віра і Світло” Вадим і Марія Савчуки, лікар-психіатр Олег Романчук. Після перезентації перед присутніми виступить театр „І сміх, і сльози”.


Генрі Дж. М. Ноуен – голландський священик та один із найвидатніших письменників-богословів нашого часу. Тривалий час жив та був духівником у спільноті для осіб з особливими потребами Лярш-Дейбрейк, що в Торонто. Багато його книг, зокрема: „Дивитися на все іншими очима”, „З палаючими серцями”, „Із самоти”, „Тут і тепер”, „Від страху до любові” вийшло українською мовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *