ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник очолив робочу групу з регулювання земельних відносин

|

Голова ЛОДА Петро Олійник доручив створити робочу групу з проведення перевірки додержання вимог законодавства, реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, використання та охорони земель, затвердити її склад та план проведення перевірки, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Очолив робочу групу сам Петро Олійник, заступник керівника робочої групи — перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Сеник, секретар робочої групи — керівник апарату ОДА Володимир В’язівський. Крім цього у робочу групу входить керівництрво ЛОДА, а також начальник управління МВС у Львівській області Богдан Шкарада (за згодою), начальник Державної податкової адміністрації області Віталій Хилюк (за згодою), начальник контрольно-ревізійного управління у Львівській області Євген Романів (за згодою) та інші.

У засіданні робочої групи бере участь також прокурор Львівської області Євген Блажівський.

У плані проведення перевірки передбачено протягом 4-5 травня створити робочі групи у районах, також у ці дні мали бути розроблені методичні рекомендації з проведення перевірки та розроблені графіки виїзних контрольних перевірок членами робочої групи.

Комплексна перевірка проводитиметься до 27 травня, до 1 червня – аналіз та узагальнення використання земель сільськогосподарського призначення, рекреаційного призначення та природно-заповідного фонду Збройних Сил України у Львівській області. З 27 травня до 1 червня проходитиме подання звітів про результати перевірок на місцях та обговорення їх результатів. До 8 червня матеріали про проведену роботу подаватимуться керівництву ОДА.

Окрім цього, своїм розпорядженням Петро Олійник зобов’язав відділ роботи із зверненнями громадян апарату ОДА, голів державних адміністрацій спільно з органами земельних ресурсів області на час проведення перевірки організувати „гарячі” телефонні лінії та прийоми громадян.

Керівники робочих груп повинні щоп’ятниці інформувати голову облдержадміністрації про хід перевірки.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на голову облдержадміністрації Петра Олійника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *