Львівська митниця впровадила принцип єдиного вікна

|

Від учорашнього дня вісім підрозділів Львівської митниці розпочали роботу у режимі єдиного вікна, повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник Львівської митниці Зеновій Буричко. За його словами, така форма роботи викликана наказом керівництва ДМС України і покаликана оптимізувати роботу митних органів.

Як зазначив начальник Львівської митниці, незабаром експерименти будуть продовжені – очікується, що оформляти декларацію від початку і до кінця буде один митник, а не кілька, як тепер. Для цього проводяться відповідні навчання персоналу, бо така робота вимагає структуризації певних спеціальних знань кожним працівником, пов’язаним із оформленням вантажів.

Водночас незабаром усі віддалені підрозділи будуть зв’язані із центром електронним зв’язком, а відтак, за оформленням вантажів можна буде спостерігати в режимі реального часу. «Якщо ми побачимо, що оформлення декларації застрягло більш, ніж на дві години, тоді треба підключати додаткові сили» – сказав З.Буричко. Першим зв’язок отримає вантажний відділ на Городоцькій у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *